-
Snipper de ui.
-
Haal het velletje van de chorizo en snijd de chorizo in stukjes.
-
Snijd ook de kipfilet in stukjes en breng op smaak met zout en peper.
-
Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui en chorizo.
-
Voeg na 2 minuten de uitgeperste teen knoflook toe en bak 1 minuut mee.
-
Voeg de kipfiletblokjes toe en bak rondom bruin.
-
Voeg de wokgroenten toe en bak een paar minuten mee.
-
Voeg de tomatenpuree toe, meng alles door elkaar, en bak 1 minuut mee.
-
Voeg de ongekookte rijst en bouillon toe. Meng alles door elkaar en breng aan de kook. Zet de deksel op de pan en zet het vuur laag.
-
Laat circa 15 minuten zachtjes pruttelen.
-
Als de rijst gaar is en de bouillon is opgenomen door de rijst, voeg je de geraspte kaas toe, en laat je die nog even smelten.